Projectes

A Construplac construim tot tipus de projectes amb aïllaments;
tèrmics, acústics, ignífugs, hidròfugs, protecció al salnitre, prestatgeries, envans, sostres…
Hem format part de moltes classes de projectes, tant per particulars com per grans i petites empreses.

Et volem il·lustrar amb una petita mostra de les feines que hem realitzat.

EnvansEls envans tenen una estructura metàl·lica de canals i muntants de 26mm / 48mm / 70mm / 90 mm. Es separen a 400mm o 600mm amb 1 o 2 plaques Knauf o Pladur de 13mm o 15mm. Queden alçades fins a 10m d’alçada segons la combinació d’estructura i el número de plaques. Per finalitzar es procedeix al tractament de juntes.

Tipologies d’envans:

  • Standard: Placa aïllant bàsica.
  • Hidròfug: Les plaques es distingeixen fácilmente pel seu color verd. Aporten alta resistencia a l’aigua.
  • Resistent al foc: Les plaques son blanques o rosades. Alta resistència al foc.

TrasdossatsEls trasdossats porten una estructura metàl·lica de canals i muntants que pot ser de  26mm / 48mm / 70mm / 90mm o amb mestres 60 / 27 o mestre omega. Es separen a 400mm o 600 mm amb 1 o 2 plaques Knauf o Pladur de 13mm o 15mm. Queden alçades fins a 11m d’alçada segons la combinació d’estructura i el número de plaques. Per finalitzar es proceder al tractament de juntes.

Tipologies de trasdossats:

  • Standard: Conté les característiques standards des trasdossats.

  • Anti-salnitre: És una placa standard que inclou alumini que actua de barrera de vapor i porta reixetes de ventilació.
  • Hidròfug: La diferencia está en les plaques AL-13mm o AL-15mm.
  • Resistent al foc: Les plaques son blanques o rosades. Alta resistència al foc amb certificats EI-30, EI-60, EI-90, EI-120, EI-180 minuts segons les nececitats.

Sostres Fixes

 

Tipologies de sostres:

  • Acústic: Incou una placa Knauf o Pladur de 13 mm, CORTASONIC o MAD-4 (tela vitominosa de cautxú), dues o tres plaques DF o Fireboard de 15 mm o 25 mm segons la prescripció facultativa per la resisténcia al foc i tractament de juntes.
  • Alumisol: Sostres industrials, amb plaques de llana de vidre (1200 x 1200 mm) amb vel d’alumini per la cara visible amb perfileria galvanitzada.
  • Fusta: Sostres de fusta HERACLIT, CELENIT, FIBRALIT. Plaques de viruta de fusta prensada en format de 1200×1200 mm o 600×600 mm amb perfileria vista, tegular o oculta, color blanc, negre, plata o colors varis.

Sostres Registrables

 

Els sostres decoratius poden ser tant fixos com registrables, amb qualsevol material, formes i calaixos. Els registrables permeten accedir fàcilment a les instal·lacions de lampisteria.

Estan construits amb perfileria primària i secundària i angular pel perímetre.

Aïllaments Acústics

 

Treballem els aïllaments termo-acustics amb tot tipus de llana de roca o vidre, o mantes acústiques. Les marques més destacades amb les que col·laborem són ROCKWOOL, ISOVER, URSA, GLASCO, PKB-2, DANOFON, ACUSTIDAN, M.A.D.4., CORTASONIC, SONODAN PLUS i FONODAN BAJANTES.

Aïllaments Tèrmics

 

Els sostres decoratius poden ser tant fixos com registrables, amb qualsevol material, formes i calaixos. Els registrables permeten accedir fàcilment a les instal·lacions de lampisteria.

Estan construits amb perfileria primària i secundària i angular pel perímetre.

Tractaments pel Salnitre

 

Trasdossat amb perfileria metàl·lica galvanitzada protegida amb armaflex i una placa de cartró-guix amb un vel d’alumini per la banda que no és visible i ventilada per baix i per dalt.

Tractaments Ignifugs

 

Tractaments passius al foc. Està compost per una estructura metà·llica galvanitzada, llana de roca i també amb plaques especials amb diferents graduacions de resistència al foc.

Tractaments Hidròfugs

 

Tractaments amb resistència a la humitat. Està compost per una estructura metàl·lica galvanitzada, amb una placa hidròfuga que porta silicona al guix repelent a la humitat.